Home / Kraftmätning

Kraftmätning

CLC Systems har allt om behövs för mätning av kraft från mN till MN samt instrument för vägning i processer. Vi säljer givare och mätförstärkare m.m. separat. Men också kompletta mätsystem för dig som är i behov av det.

Vår leverantör Burster är specialiserade på framförallt presskraftsmätning, allt från enkla manuella presskraftsmätare till kompletta system. För enklare integrering har vi mätförstärkare med bl.a. Canopen, Profibus, USB, Serieport eller Ethernet.

Burster

Tysk tillverkare av mätinstrument som gjort sig kända för att producera instrument som kännetecknas av precision, kvalitet och mångsidighet. De har hela 50 års erfarenhet av sin bransch. Den långa erfarenheten kombinerat med nytänkande gör att marknadsledande produkter kan tas fram. Den största delen av komponenterna i dessa instrument tillverkas i den egna fabriken, vilket gör att kvalitetsnivån enkelt kan övervakas. De få komponenter som köps in av underleverantörer går igenom noggranna tester innan de godkänns.

Vi har många års erfarenhet av mätinstrument

CLC är ett litet företag som alltid ger personlig service till sina kunder. Vi har erfarenhet av att arbeta med såväl små som stora företag, allt från kärnkraftverk till mindre verkstäder och industri. Denna bredd gör att vi har stor förståelse för olika kunders förutsättningar och önskemål. I vårt sortiment ingår allt från enstaka givare till kompletta mätsystem inom mekanisk mätning, energianalys och mätinsamlingssystem. Vi kan även hjälpa dig med service och kalibrering, antingen i vår verkstad eller på plats hos dig.

Kontakta oss om du har frågor om våra produkter inom kraftmätning eller några av våra andra mätinstrument.

 

 

Top